Onze blog

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de wereld van het reconstitutiekrediet en de gebeurtenissen van Mijn Vastgoed Pensioen. Alles wat je wil lezen, vind je op op onze blog.

Wat maakt een reconstitutielening interessant?
Wat maakt een reconstitutielening interessant?
Met een reconstitutielening maak je als zelfstandige gebruik van je gespaarde geld. Een hypothecair krediet wordt gekoppeld aan je pensioenplan. Je betaalt enkel interesten op het ontleende bedrag tijdens de looptijd van je krediet. Wanneer de einddatum van je bulletkrediet aangebroken is, betaal je het in één keer terug met het vrijgekomen kapitaal uit je pensioensparen. Investeren kan dus nu al met je gespaarde geld. Maar waarom zou je nu een reconstitutiekrediet aangaan?
Lees meer
Wat is reconstitutiekrediet?
Wat is reconstitutiekrediet?
Reconstitutiekrediet, oftewel bulletkrediet, is een manier van lenen die gepaard gaat met jouw pensioenkapitaal. Je toekomstig gespaard kapitaal activeer je hiermee vandaag al door het te investeren in vastgoed. Op pensioenleeftijd wordt het geleende bedrag die je investeerde in dat vastgoed, in één keer terugbetaald door middel van je pensioenplan, mits een interest die je betaalt tot alles afbetaald is.
Lees meer
Het Zekerhuis lanceert: Mijn Vastgoed Pensioen
Het Zekerhuis lanceert: Mijn Vastgoed Pensioen
Lees hierbij het mei-nummer van het magazine Verzekeringswereld, verdeeld aan makelaars en professionele financiële adviseurs op 4000 exemplaren. Daar stellen Kenny en Mattijs het concept Mijn Vastgoed Pensioen voor, met alle details over wat het is en hoe dit voor elke zelfstandige van toepassing kan worden.
Lees meer